Uudet tuulet puhaltaa

Moikka kaikille,

Täällä kirjottelee Flokin tämän vuoden uusi puheenjohtaja ja 5. vuoden ympäristötekniikan opiskelija Petra. Kivaa että olet päätynyt tätä lukemaan! Meillä on vuosi lähtenyt hyvin käyntiin hallituksen starttaillessa toimintaa. Ensimmäisessä kokouksessa valittiin kaksi toimihenkilöä porukkaa täydentämään, onnea vielä Iita ja Maija.

Tämän vuoden ehkä tärkeimpänä projektina meillä on juhlistaa kerhon saavuttamaa viiden vuoden ikää. Tiedossa on ainakin keväälle kaikenlaista juhlavuosikivaa, sekä tietenkin vanhaa tuttua toimintaa excujen ja tapahtumien muodossa. Keväällä päästään myös toivottavasti järkkäilemään GLOBEn kanssa yhteistä saunaa, jossa päästään hiomaan Tampereen koko korkeakouluyhteisön ympäristötekniikan osaajien yhteistyöstä suorastaan saumatonta. Yliopistojen yhdistymisen myötä meillä on muutenkin mahtava tilaisuus kehittää omaa toimintaamme sellaiseen suuntaan, että keskustakampuksenkin aloilta voitaisiin löytää yhteistyökuvioita ja tietenkin innokkaita osallistujia.

Toivottavasti vuoden kuluessa myös oma asiantuntijuus kehittyy ihan uudella tavalla, ja pääsen kokemaan erilaisia asioita kiltatoimintaan ja opiskeluun verrattuna. Lisäksi tiedossa on varmasti uusiin ihmisiin tutustumista ja verkostoitumista. Huippu vuosi tulossa siis kaiken kaikkiaan, haluun viettää sitä just sun kanssa! Jos on kysyttävää, hihasta voi aina nykästä, tai viestiä voi laittaa (Telegrammissa @poksa, sposti petra.oksa@tuni.fi).

Hyvää kevään alkua ja tsemppiä opintoihin,

-Petra

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *